Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  Ajánlások

<< előző oldal
Orvosoktól származó klinikai beszámolók !

Magas vérnyomás
Prof. Kuninaka Hironage, A Kuninaka Kórház igazgatója

Szívbetegség
Prof. Kuwata Keijroo, orvos

Vesebetegség
Prof. Kuwata Keijroo, orvos

Ekcéma
Prof. Tamura Tatsuji, Keifuku Rehabilitációs Központ

Allergia
Prof. Kuninaka Hironaga, a Kuninaka-I Kórház igazgatója

Emésztőrendszeri problémák
Prof. Kogure Keizoo, Kogure Klinika, Juntendo Kórház

Cukorbetegség
Prof. Kuwata Keijiroo, orvos

Elhízás
Prof. Hatori Tasutaroo, az Akajiuiji Központ igazgatója, Yokohama Kórház, Faitama körzetMagas vérnyomás
Prof. Kuninaka Hironage, A Kuninaka Kórház igazgatója


A több mint 10 éves tapasztalatom során, a legjelentősebb eredményeket az ásványi anyagokkal kapcsolatos elméletemmel értem el, ezen belül pedig legfőképpen a magas vérnyomásban és más betegségekben szerepet játszó ionos kalciumra vonatkozó területen.

A Kyushu Egyetemi Gato professzor K vitaminról (mivel a K vitamin lehetővé teszi a vér kalciumszintjénk növelését), valamint a lúgos víz fogyasztásáról szóló elmélete szerint, a kalcium növelése magas vérnyomás esetén jelentős javulást hoz. A legtöbb betegség oka, hogy túl sok zsírt fogyasztunk, ami koleszterin lerakódásához vezet az erek mentén, amely pedig akadályozza a vér áramlását. A következmény a magas vérnyomás.

Ha lúgos, ionos vizet iszunk 2 vagy 3 hónapon át, a magas vérnyomás lassan csökkenni fog, mivel a lúgos, ionos víz jó oldóanyag és feloldja az erek mentén lerakódott koleszterint.

Megjegyzés: A szingapúri egészségügyi minisztérium szerint a szívinfarktus lehető legveszélyesebb kockázati tényezője a koleszterin. A szingapúriak között minden második ember magas koleszterin szinttel rendelkezik.… a szingapúriak koleszterin szintje magasabb, mint az amerikaiké vagy a japánoké (Tha Straits Times 9/2/1989).

Szívbetegség
Prof. Kuwata Keijroo, orvos


Véleményem szerint a lúgos víz csodája az, hogy semlegesíteni tudja a mérgező anyagokat, azonban mégsem egy gyógyszerről van szó. A különbség abban rejlik, hogy a gyógyszert csak egyéni esetekre lehet alkalmazni, míg a lúgos vizet rendszeresen és mindenre lehet fogyasztani, ráadásul igen meglepő közömbösítő erővel bír. Röviden hadd mutassam be egy szívbeteg esetét és kezelését.

A beteg egy 35 éves férfi volt, aluláris szívbetegséggel. 5 éven át csak romlott az állapota. A satagays-i Állami Kórházban kezelték.

Ezalatt az 5 év alatt, 5-6 alkalommal is bekerült, majd kikerült a kórházból. Magas technológiájú vizsgálatokon esett át, pl. angiogramon, mely során kontrasztanyagot fecskendeztek a vénáiba, a szíve felé. Számos jónevű doktor kezelte, majd később átesett egy nagyobb sebészeti műtéten is. Miután kibocsátották a kórházból, otthagyta a munkáját a lábadozás idejére. Azonban, minden alkalommal, amikor a betegsége visszatért, csak még súlyosabb és súlyosabb lett az állapota. Múlt év augusztusában a hozzátartozói már lemondtak róla. Ekkor történt, hogy megjelent az egyik rokona a lúgos víz ionizáló készülékkel. A betegsége jól reagált rá, és most már a gyógyulás útján van.

Megjegyzés: a szingapúri egészségügyi minisztérium szerint, a szívbetegségben szenvedők 40%-a 50 év alatti – vagyis az arány nagyobb, mint a nyugati országokban (The Straits Times 9/2/1989).

Vesebetegség
Prof. Kuwata Keijroo, orvos


A lúgos víz és az átlagos víz fogyaztása közti különbség abban mutatkozik meg, hogy a vizeletkiválasztás valamivel több-e, mint a bevitel. Azonban a súlyos veseelégtelenségben szenvedőknél csökkenteni kell a vízbevitelt.

Ellenőrzött mennyiségben, a lúgos víz fogyasztása bizonyítottan jótékony ebben a betegségben. A csapvíz foszfátot, kalcium karbonátot és savas ionokat tartalmaz. Ezek a savas ionok csökkenthetik a kalcium ionok hatékonyságát.

A lúgos vízzel nincs ilyen probléma, ráadásul hatékonyan erősíti a szívet és serkenti a kiválasztást. A lúgos víznek már egy hónapos fogyasztása után is, jelentős előrelépés mutatkozik a vizelet mennyiségében és a vérben.

Ha a lúgos víz fogyasztását 6-12 hónapon át folytatja, jelentős mértékben csökken majd a vizelet és a húgysav mértéke. Ezalatt az időszak alatt a fehérjebevitelt is ellenőrizni kell. A lúgos víz kitartó fogyasztása megszünteti a vizelet és a húgysav mérgező hatásait a testben.

Egy külföldi újság beszámolója szerint, a dialízisen átesett betegeknél jelentősen csökken a negatív ionok száma és nő a pozitívak száma. Ez alapján a tapasztalat alapján, és saját klinikai tapasztalatom alapján elmondhatom, hogy a lúgos víz fogyasztása során nő a pozitív ionok száma, mely jelentős hatásal bír számos vesebetegség kezelésében. Ha a vesebetegség nem reagál a különböző gyógyszerekre, érdemes a lúgos vizet is kipróbálni.

Ekcéma
Prof. Tamura Tatsuji, Keifuku Rehabilitációs Központ


Az ekcéma azoknak a bőrbetegségnek a gyűjtőfogalma, amelyek sok közös tulajdonsággal bírnak. Az ekcéma pontos okát vagy okait még nem ismerjük. Számos esetben az ekcéma valamilyen külső hatás következtében jön létre.

Hadd mutassak be egy beteget, aki meggyógyult bőrbetegségéből a lúgos víz fogyasztása révén. Az illető 10 éven át szenvedett az ekcémától, és még speciális kezelések sem segítettek rajta. A betegnek, aki ma már 70 éves, a háború után az alsó végtagján jelentkezett az ekcéma, ami később krónikussá is vált. Ismételt kezeléseknek vetette alá magát egy bőrklinikán.

A baloldali végtag jól reagált a kezelésre, a jobboldali viszont nem. Erős viszketéstől szenvedett, ami a vakarózás következtében vérző sebekhez vezetett. Az elmúlt 10 éven át számos orvos kezelte. Amikor először megvizsgáltam, az izületek mentén apró hólyagokat találtam, melyekből nedvesség szivárgott.

Azt tanácsoltam neki, hogy kezdje el fogyasztani a lúgos vizet. Vásárolt egy ionizáló készüléket és rendszeresen fogyasztott a lúgos vizet, valamint használta a savas vizet is a beteg területeken. 2 hetes kezelés után leszáradtak a hólyagok. 1 1/2 hónap alatt teljesen megtisztult az ekcémától, és nem is esett többé vissza.

Allergia
Prof. Kuninaka Hironaga, a Kuninaka-I Kórház igazgatója

Mr Yamada súlyos allergiától szenvedett. Számos specialista kezelte, eredménytelenül. Aztán elkezdte a lúgos víz fogyasztását. Az allergia nagyon jól reagált a vízre, és hamarosan teljesen megszünt. Nem történt visszaesés, bár mindenféle ételt fogyasztott. Mr Yamada a mai napig nagyon hálás a kezelésért.

Ami engem illet, én is szenvedtem allergiától. Amióta a lúgos vizet fogyasztom, elmúlt az allergiám. Azóta vizsgálom a lúgos víz hatékonyságát.

Azt fedeztem fel, hogy a legtöbb esetben az allergia a test elsavasodásával van összefüggésben, de a túl sok hús és cukor fogyasztással is kapcsolatban van. Minden egyes allergiás betegnél alacsony az ionikus kalcium mennyisége, ami pedig jelentősen csökkenti a test ellenálló képességét. A test túlságosan érzékennyé válik, és az allergia könnyen ki tud alakulni. Hogy az érzékenységet csökkentsük, ilyenkor kalcium oldatot fecskendezünk a vénába. Így világos, hogy a kalcium ionokat tartalmazó lúgos víz segíteni tud az allergia kezelésében.

Az ionikus kalcium nemcsak a szívre, a vizeletkiválasztásra, és a méreganyagok semlegesítésére hat kedvezően, hanem a savasodást is szabályozza. Az emésztő rendszert és a májfunkciókat is erőíti. Ezek elősegítik a természetes gyógyulási folyamatokat, és így növelik a test ellenálló képességét az allergiával szemben. Néhány olyan esetben is, ahol a betegség nem reagál gyógyszeres kezelésre, a lúgos víz hatékonynak bizonyul.

Emésztőrendszeri problémák
Prof. Kogure Keizoo, Kogure Klinika, Juntendo Kórház


Gyomrunk jelentős megterhelésnek van kitéve a különböző betegségek révén. Ráadásul, a feszültség és idegesség is gyakran vezet emésztőrendszeri problémákhoz.

A lúgos víznek itt abban van szerepe, hogy közömbösíti a kiválasztott anyagokat, valamint erősíti a működési folyamatokat. Általában a lúgos víznek már rövid idejű fogyasztása után is másfélszeresére nő a gyomornedv mennyisége. Azoknál, akik hipokloridiától vagy akloridiától (kevés gyomornedv) szenvednek, a lúgos víz jelenléte serkenteni fogja a gyomorsejteket, hogy több gyomornedvet válasszanak ki. Ez pedig segíti az emésztést és az ásványi anyagok felszívódását.

Akik viszont hiperkloridiától szenvednek (sok gyomornedv), azoknál a lúgos víz semlegesíti a felesleges gyomornedvet, így az nem okoz semmiféle mellékreakciót.

A Maeba Egyetem egyik előadója szerint, a lúgos víz fogyasztása során a gyomorváladék pH-ja normális marad. Ez bizonyíték arra, hogy a lúgos víz alkalmas a kiválasztás közömbösítésére és serkentésére is.

Megjegyzés: A szingapúri egészségügyi minisztérium szerint, a rák okozta halálozás 13%-ának oka kolorektális (vastagbél és végbél) rák. A kolorektális rák az egyik leggyorsabban terjedő rákfajta Szingapúrban, még a tüdőrákot is megelőzi. Magas a kockázati tényező Kínában is, valamint a 45 évesnél idősebbek körében. 25-ből egy kínainak erős esélye van erre a betegségre (The Straits Times 18/7/1992).

Cukorbetegség
Prof. Kuwata Keijiroo, orvos


Amikor a tűzbiztosítási társaságnál dolgoztam, vizsgálatnak vetettem alá a cukorbeteg pácienseimet. A gyógyszeres kezelés mellett, lúgos vízzel is kezeltem őket. Miután 1 hónapig fogyasztották a lúgos vizet, 15 cukorbeteget kiválasztottam és a Tokyo-i Egyetemen további vizsgálatokat végeztek velük.

Kezdetben a legsúlyosabb betegek kissé kételkedtek a kezelésben. Miután egy ideig fogyasztották a lúgos vizet, a vércukor és vizelet arány 300 mg/l és 2 mg/dc közötti volt. Volt olyan időszak, amikor a betegek napi 5-6 vérvizsgálaton estek át, és végig normális adatokat kaptunk. Az eredmények szerint az étkezés után még másfél órával is a vércukor és a vizelet arány 100 mg/dc : 0 mg/dc volt. A vizeletből teljesen eltünt a cukor.

Praeeclampsiás toxémia
Prof. Watanabe Ifao, Watanabe Kórház


A lúgos víz számos betegség gyógyításában segít, nőgyógyászati betegségek esetében is bizonyítottan hatékony. Ez a hatékonyság annak köszönhető leginkább, hogy ez a víz képes közömbösíteni a méreganyagokat.

Igen jelentős eredményeket lehet elérni a lúgos víz használatával a praeeclampsiás betegek esetében is. Hosszú éveken át vizsgáltam ezt a betegséget, és arra a következtetésre jutottam, hogy azok a praeeclamsiában szenvedő terhes anyák, akik lúgos vizet fogyasztottak, egészséges és erős izomzatú csecsemőket hoztak a világra. Az ezeken a babákon végzett kutatások szerint pedig átlag feletti intelligencia is jellemző volt rájuk.

Elhízás
Prof. Hatori Tasutaroo, az Akajiuiji Központ igazgatója, Yokohama Kórház, Faitama körzet


A magasabb életszínvonal miatt megváltoztak az étkezési szokásaink is. Túl sok fehérjét, zsírt és cukrot fogyasztunk. A felesleges zsírok és szénhidrátok lerakódnak a szervezetünkben. Jelenleg a japánokhoz képest az amerikaiknál még súlyosabb a helyzet az étkezés terén. A mértéktelen fogyasztás következtében az elhízás jelentős probléma Amerikában. Átlagosan minden ötödik férfiból egy, és minden negyedik nőből egy, súlyosan elhízott.

A bevitt táplálék „elégetése“ nagyrészt attól függ, hogy mennyi vitamint és ásványi anyagot fogyasztunk. Ha fehérjéből, szénhidrátból és zsírból mértéktelenül fogyasztunk, több vitaminra és ásványi anyagra van szükségünk. Azonban a vitaminok és az ásványi anyagok fontosságát kevés vizsgálat kutatta.

Manapság egyre több ember szenved túlsavasodástól, ami cukorbetegséghez, szívbetegséghez, rákhoz, máj- és vesebetegséghez vezet. Ha a bevitt táplálékmennyiséget teljesen le tudnánk bontani, akkor nem lenne zsírlerakódás. Nyílvánvalóan nem lenne savasodási probléma sem, és így az elhízásnak sem lenne semmi jele.

A lúgos víz nagy mennyiségben tartalmaz ionos kalciumot, ami elősegíti a lebontást. A lúgos víz fogyasztásával értékes ásványi anyagok kerülnek a szervezetünkbe. Végeredményként, nem kell figyelnünk az étrendünkre ahhoz, hogy vékonyak maradhassunk.

Ennélfogva a lúgos víz mentőövként szolgál azoknak, akik elhízástól vagy más felnőttkori betegségtől szenvednek, és segít a jó egészség fenntartásában.

<< előző oldal

A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva