Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  Ajánlások

<< előző oldal
Élő víz

Elektrolízissel

A természetes megoldás

Az Ön által elfogyasztott víz összetétele kulcsfontosságú szempont az optimális testi egészség és jóllét fenntartásában.

Mi is az az Élő Víz?

Az Élő Víz egy bioelektronikusan tiszta lúgos víz. Több mint 20 éve működik ez a technológia sikeresen külföldön. Az Lúgosító (Alkalizáló) készülék megszűri a csapvizet, és átalakítja azt elektrolízissel, így létrehozva az Élő Vizet, mely egyedülálló tulajdonságokkal és előnyökkel bír. A „Jövő Víze“ végre nálunk is elérhetővé vált!Tulajdonságai

- A víz feleakkora űrt tölt be a csapvízhez képest
- Magas peremábilitás, oldhatóság és abszorpció
- Szabályozható lúgosság
- Erős antioxidáns
- Magas energiatartalom

Az Élő Víz előnyei

- A felhasználó választja ki a víz pH értékét
- A lúgosabb víz gátolja a túlsavasodást
- Hatékonyan méregteleníti a szervezetet
- Megfelelően elosztja a szervezetben a feloldott vitaminokat
- Hidratál

<< előző oldal

A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva