Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  Általános információk a készülékről

<< előző oldal
Átalakított lúgos víz - a legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!Felmerül a kérdés, hogy ha a közvíz már ilyen rossz állapotú, mit tehet az egyén? Még ha jó egészséggel is bírok, nem szeretném az immunrendszeremet jelentős veszélynek kitenni minden egyes alkalommal, amikor egy pohár vizet iszom.
Az átalakított lúgos víz valószínűleg a lehető legjobb éltető elem a szervezete számára! A japánok több mint 40 éven át végeztek kutatásokat és azt találták, hogy az átalakított lúgos víz fogyasztása enyhíteni vagy csökkenteni tudja a betegségek és az idő előtti öregedés három fő okát. A későbbiekben még beszélünk ezekről az okokról, de most vizsgáljuk meg a pH értéket!

A pH magyarázata nélkül nehéz lenne a szóbanforgó víz összes lehetséges jótékony hatásáról beszélni. A folyadékok és más közegek pH-ja a vizsgált közegben lévő hidrogén molekulák mennyiségétől függ. A pH-t számokkal mérik, és 1-14-ig terjedő logaritmikus skálán jelölik, ahol a 7-es érték számít semlegesnek. A 7 alatti érték savas, a 7 feletti érték pedig lúgos. A logaritmikus skála azt jelenti, hogy minden egységnyi változás az előző értékhez képest tízszeres eltérést jelent. Így ha a pH 6-ról 5-re csökken, akkor az 5-ös pH tízszer savasabb, mint a 6-os pH. A 4-es pH 100-szor savasabb mint a 6-os, és így tovább. Mindenki tudja, hogy a víz képlete H2O, ami azt jelenti, hogy 2 hidrogénmolekulából és 1 oxigénmolekulából áll. Azt viszont nem mindenki tudja, hogy ha megváltoztatjuk a kovalens kötést a víz molekuláris szerkezetében, akkor azzal meg tudjuk változtatni a víz pH értékét is. Ennek a véghezviteléhez a legjobb és leginkább költséghatékony mód az elektrolízis.

Egy japán kutatás, a betegségek és az idő előtti öregedés fő okaiként a savasodást, a sejtek krónikus kiszáradását és a szabad gyököket sorolja fel. Egyszerűen hangzik, ugye? Nos, egyszerűvé válhat, ha a helyes dolgot teszi. Ráadásul az Egészségügyi Világszervezet listája szerint a japánok sokkal jobb egészségi állapottal bírnak, mint a magyarok .

Savasodás: Majdnem minden orvos egyetért abban, hogy a legtöbb egészségügyi probléma, beleértbe a rákot is, savas környezetben kezd kialakulni. Sok laikus ember is tudatában van ennek. Azt azonban sokan nem tudják, hogy ha a testünk pH-ja 5.8 alá csökken, már nem vagyunk képesek felszívni az A, B, E, F, és K vitaminokat. Olyan értékes ásványi anyagok felszívására is képtelenné válunk – még ha nagyobb mennyiségben is vesszük be őket - , mint pl.a kén, a kálium, a kalcium, a vanádium, a króm, a vas és a cink. Gondolkodjon el ezen! Lehet, hogy rengeteg pénzt húz le a WC-n, ha szabad így fogalmaznom. A legtöbb embernek, akit megvizsgáltunk, 5.8 pH alatti értéket mutat a vizelete, és tudatában sincs annak, hogy mennyi pénzt pazarol el étrendkiegészítőkre, vitaminokra. Az átalakított lúgos víz a leggyorsabb és leghatékonyabb módja a test lúgosításának. Lúgosítanunk kell szervezetünket! Ha bármilyen kételye merül fel ezzel kapcsolatban, olvassa el az Alkalize or Die (Lúgosítás vagy halál) c. könyvet Dr. Theodore A. Baroody-tól.

Kiszáradás: Hallottam olyan becslésekről, melyek szerint a népesség 90%-a kiszáradástól szenved, és nem is tud róla. Kutatások bizonyították, hogy testünknek naponta nagy mennyiségű vízre van szüksége ahhoz, hogy megfelelően hidratált tudjon maradni. A kiszáradás olyan sok mai modern betegséggel hozható kapcsolatba, hogy nehéz lenne felsorolni. Ha bizonyítékot szeretne, olvassa el a Your Body’s Many Cries For Water (Tested vízért kiállt) c. könyvet F. Batmanghelidj-től. Ez a könyv segíteni fog Önnek abban, hogy meglássa milyen nagy jelentőséggel bír a víz. Nem mindegyik fajta víz tudja hatékonyan hidratálni testünket. Vegyük példának a desztillált vizet. Ez a fajta víz élettelen és mindenféle ásványi anyagtól mentes. Különösen savas, és hajlamos a testet kiszárítani. Mindegyik desztillált víz, amelyet vizsgáltam kb. 4.5 pH értékkel bír, ami azt jelenti, hogy ez a fajta víz 1000-szer savasabb, min a testünk (ami 7.3 pH értékű). A desztillált vizet semlegesítenie kellene a szervezetünknek. De honnan kapja majd ehhez a kalciumot a testünk? Önre bízom ennek e kérdésnek a megválaszolását. A fordított ozmózissal nyert víz hasonló problémákat vet fel. Ez utóbbinak a pH-ja 5, vagyis 100-szor savasabb, mint a testünk.

Az átalakított lúgos víz kissé magasabb pH-val bír mint a vérünk, így enyhíti a testünkre nehezedő nyomást, melyet a pH egyensúly fenntartása okoz. Az átalakított lúgos víz, mely elektrolízis során jön létre, kisebb molekulacsoportokkal rendelkezik, melynek következtében képes gyorsabban hidratálni testünket, mint a csapvíz. A tápanyagokat és az oxigént hatékonyabban szállítja a sejtekhez, valamint nagyobb hatékonysággal távolítja el a savas melléktermékeket.

Szabad gyökök: Azt hiszem nem kell sok időt eltöltenem azzal, hogy megmagyarázzam, hogy a szabad gyökök mekkora károkat okozhatnak. Majdnem mindenki tudatában van annak, hogy ezek a molekulák idő előtti öregedést, valamint más károkat is okoznak szervezetünkben. Testünk belsejét oxidálásra, vagyis rozsdásodásra kényszerítik. A testünkön megjelenő ráncok ezeknek a problémáknak a jelei.
Hogyan lassítsuk le vagy állítsuk meg ezt a rombolást? A megoldás az antioxidánsokban rejlik. Minden vitamincég értékesíti őket. Az elektrolízis során létrejött, átalakított lúgos víz, antioxidánsként működik. A vizet feltöltik hozzáadott negatív elektronokkal, melyeket a szervezet fel tud használni a szabad gyökök semlegesítésére. Képzelje el, ahogy a csaphoz lép, megtölti a poharát egészséges, jóízű vízzel, amely egyben az egyik legjobb antioxidáns is a szervezete számára. Gondolja át! Annyira egyszerű: ivóvíz, mely hidratálja a testét és erősebb immunrendszert épít ki ezzel egyidőben.

Az elektrolízis során nyert, átalakított lúgos vizet a japánok 40 éven át fogyasztották, és minden elképzelhető betegség esetében változást tudtak elérni.

<< előző oldal

A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva