Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern

<< előző oldal
A LÚGOSVÍZ ELŐNYEI A DESZTILLÁLT VÍZZEL SZEMBEN!

A majdnem 19 éves klinikai gyakorlatom során lehetőségem volt megfigyelni a különféle fajta vizek egészségügyi hatásait. Legtöbben egyetértenének azzal, hogy a szűrés nélküli csapvíz káros hatással lehet az egészségünkre a benne lévő különféle paraziták, a klór, a fluor és a dioxidok miatt.
Ennek ellenére sokan az „egészségfanatikusok“ közül gyakran meglepődve hallják, amikor közlöm velük, hogy a desztillált víz rendszeres napi fogyasztása meglehetősen veszélyes lehet.
A 70-es években Paavo Airola írt a desztillált víz veszélyeiről, amikoris annak fogyasztása, az egészséges életmód kampányával, először vált divattá.
A desztillált víz nem tartalmaz oldott ásványi anyagokat, ennek következtében azzal a speciális tulajdonsággal bír, hogy képes elnyelni a mérgező anyagokat a testből és meg is tudja semmisíteni azokat. Tanulmányok bizonyították a desztillált víz hatékonyságát abban az esetben, ha valaki kitisztítani vagy méregteleníteni szeretné szervezetét egy rövid időn át (néhány hétig). A desztillált víz aktív elnyelő képességgel bír, így amikor kölcsönhatásba lép a levegővel, elnyeli a széndioxidot, és savassá válik.

Minél több desztillált vizet iszik valaki, annál savasabbá válik a szervezete. A leginkább mérgező kereskedelmi italok (pl. kóla és más üdítőitalok), melyeket az emberek fogyasztanak, desztillált vízből készülnek. Számos tanulmány kimutatta már, hogy akik nagyon sok üditőitalt fogyasztanak (akár cukrosat vagy anélkülit), nagy mennyiségű kalciumot, magnéziumot és más nyomelemeket ürítenek ki szervezetükből a vizelettel. Minél több ásványi anyag vész el, annál nagyobb lesz a csontritkulás, csont-izületi gyulladás, hipotireózis, szívkoszorúér betegség, magas vérnyomás és más betegségek veszélye, melyek összefüggnek az idő előtti öregedéssel is.
Egyre több tudós és egészségügyi dolgozó ismeri el szerte a világon az elméletet, mely szerint a testben felgyülemlő savas melléktermékek a közvetlen okai az öregedésnek és a betegségeknek.
Számos tudományos dokumentum támogatja ezt az elméletet. A melléktermékek felgyülemléséért részben a rossz étrend is felelős lehet. A húsok, a cukor, a fehér lisztből készült termékek, az olajban sütött ételek, az üditőitalok, a félkész ételek, az alkohol, a tejtermékek és egyéb gyorsételek, mind még savabbá tehetik szervezetünket. A stressz – legyen az lelki vagy testi – szintén savas lerakódást okozhat a testünkben.
Az emberi szervezet számára ideális víznek enyhén lúgosnak kellene lennie, ami pedig megköveteli az olyan ásványi anyagok jelenlétét, mint a kalcium és a magnézium.
A desztillált víz inkább savas és csak abban az esetben ajánlható, ha a testből méreganyagokat akarunk eltávolítani. Ha ez már végbement, a desztilllált víz további fogyasztása nem ajánlatos.

Referenciák

Airola, P. 1974. How to get well, Phoenix, AZ: Health Plus Publishers.
Baroody. Dr. Theodore A. Jr. Alkalinize or Die. California: Portal Books, 1995.
Haas, Eison M. Staying Healthy with Nutrition. The Complete Guide to Diet & Nutritional Medicine. Berkeley, California: Celestial Arts, 1992, p.22.
Rona, Zoltan P. and Martin, Jeanne Marie. Return to the Joy of Health, Vancouver: Alive Books, 1995.
Rona, Zoltan P. Childhood Illness and The Allergy Connection. Rocklin, California: Prima Books, 1996.<< előző oldal

A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva