Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  Felhasználási javaslatokAz átalakított lúgos víz használata

1. A lúgos víz fogyasztása

A lúgos víz rendszeres fogyasztása a test számára rendszerességet biztosít. Szemben a csapvízzel, a lúgos vízből egyszerre nagyobb mennyiség is fogyasztható anélkül, hogy teltség érzetet vagy gyomorbántalmakat okozna. Ideálisan naponta jelentős mennyiséget kellene fogyasztani a lúgos vízből, és csak ezen a mennyiségen túl vagy lefekvés előtt érdemes visszatartani a víz fogyasztását.

részletek >>Az átalakított savas víz használata

1. Szépségipar és kozmetikai hatások

A savas víz vérzéselállító és összehúzó hatása következtében a bőr feszessé és simává válik arcmosás, valamit fürdés után. A savas víz szintén hatékony a pattanások és más bőrhibák kezelésében, valamint megelőzésében.

Az egyéni ápolás jellemző irányelvei:

A. Arcápolás – A savas víz az arcot simává varázsolja, megőrzi a színét, és csökkenti a smink okozta irritációt.
B. Hajmosás – Ha hajunkat a samponozás előtt és után savas vízzel öblítjük ki, hajunk védett lesz, a víz minimalizálja a hajhullást, a korpa csökken vagy teljesen eltünik és hajunk puhává és fényessé válik.
C. Borotválkozás – A savas víz a borotválkozás során is segít megőrzni a bőr egészségét és szépségét, tiszta és friss érzést biztosít, megóv a borotválkozás utáni irritációtól és vérzéscsillapítóként hat.
D. Fürdés – Öntsön 9-18 liter savas vizet a fürdőkádba, hogy egész testén érezhesse a víz szépség- és egészségmegújító hatását.
E. Mosakodás – Ha savas vízzel átitatott kendővel törli át testét, bőrének egészsége és szépsége megújul.

részletek >>


A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva