Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  Felhasználási javaslatok

<< előző oldal
Az átalakított lúgos víz használata

1. A lúgos víz fogyasztása

A lúgos víz rendszeres fogyasztása a test számára rendszerességet biztosít. Szemben a csapvízzel, a lúgos vízből egyszerre nagyobb mennyiség is fogyasztható anélkül, hogy teltség érzetet vagy gyomorbántalmakat okozna. Ideálisan naponta jelentős mennyiséget kellene fogyasztani a lúgos vízből, és csak ezen a mennyiségen túl vagy lefekvés előtt érdemes visszatartani a víz fogyasztását.2. A víz használata italok készítése esetén

Az italkészítés hagyományos módszereivel ellentétben, a lúgos víz használata lehetővé teszi, hogy kevesebb kávét, teát, és gyümölcslé koncentrátumot fogyasszunk. Ez a víz nagyobb felszívódási és permeábilitási képességének köszönhető. A tea színe élénk marad, élessége viszont csökken, így a tea zamatos és ízletes lesz. A kávé savassága csökken, viszont íze erős aromájúvá, mégis lággyá válik. A koncentrátumból készített gyümölcslé, a lúgos víz használatának következtében kevésbé lesz savas, az ital hosszabb ideig is eltarthatóvá válik, és erőteljes gyümölcsízt kap. A 4. szintnek megfelelő gyümölcslékészítés maximális savcsökkentést tesz lehetővé, tartósít, valamint antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik.

2. A víz használata a főzés során

A lúgos víz főzés során, valamint az ételek elkészítése során való használata lehetővé teszi a főzési idő minimalizálását és az ízek maximalizálását. Ez a lúgos víz kisebb molekuláris szerkezetének, nagyobb permeábilitásának és hőszállítási képességének köszönhető. A csapvízzel szemben a lúgos víz fele annyi idő alatt forr fel, így az étel minimális idő alatt is készre fő.

A főzés és az ételek elkészítésének jellemző irányelvei:

A. Zöldségek – Ha a zöldségeket lúgos vízzel áztatjuk, mossuk, forraljuk vagy pároljuk, a zöldségek klorofiltartalma megőrződik, így a színük élénk marad, keménységük csökken, ízük erősebb lesz és könnyebben emészthetővé válnak.
B. Vörös húsok és máj – 20-30 perces áztatás után a lúgos víz elszívja a máj és a vörös hús vértartalmát, valamint a szagok is megszünnek.
C. Hal – A lúgos víz lehetővé teszi, hogy a főzés során a hal nedves, szilárd maradjon, valamint megtartsa pikkelyes anyagát.
D. Bab és rizs – Áztassa be a babot a méretétől függően 1-2 órával a főzés előtt. A lúgos víz növelni fogja a rizs és a bab hűtőben való eltarthatósági idejét is.

3. Egyéb felhasználási lehetőségek:

A. Állatok és házikedvencek – Az 1. szintnek megfelelő lúgosvíz fogyasztás az állatok esetében is egészségmegőrző hatással bír. A víz csökkenti az ürülék kellemetlen szagát és egészségesebb bundát, szőrt vagy szörmét kölcsönöz.
B. Növények és virágok - Az átalakított savas víz a legtöbb növénynek nemcsak megfelelő növekedést biztosít, hanem a vágott virágok, valamint bizonyos gyökér nélküli növények esetében is hosszabb élettartamot nyújt, így a virágok frissesége tovább tart.

<< előző oldal

A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva