Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  Felhasználási javaslatok

<< előző oldal
Az átalakított savas víz használata

1. Szépségipar és kozmetikai hatások

A savas víz vérzéselállító és összehúzó hatása következtében a bőr feszessé és simává válik arcmosás, valamit fürdés után. A savas víz szintén hatékony a pattanások és más bőrhibák kezelésében, valamint megelőzésében.

Az egyéni ápolás jellemző irányelvei:

A. Arcápolás – A savas víz az arcot simává varázsolja, megőrzi a színét, és csökkenti a smink okozta irritációt.
B. Hajmosás – Ha hajunkat a samponozás előtt és után savas vízzel öblítjük ki, hajunk védett lesz, a víz minimalizálja a hajhullást, a korpa csökken vagy teljesen eltünik és hajunk puhává és fényessé válik.
C. Borotválkozás – A savas víz a borotválkozás során is segít megőrzni a bőr egészségét és szépségét, tiszta és friss érzést biztosít, megóv a borotválkozás utáni irritációtól és vérzéscsillapítóként hat.
D. Fürdés – Öntsön 9-18 liter savas vizet a fürdőkádba, hogy egész testén érezhesse a víz szépség- és egészségmegújító hatását.
E. Mosakodás – Ha savas vízzel átitatott kendővel törli át testét, bőrének egészsége és szépsége megújul.2. Házi gyógymódok

Mivel a savas víz enyhe fertőtlenítő tulajdonsággal is rendelkezik, fájdalomcsillapítóként hat száj- és torokfájdalmak, valamint a bőr sérülései és irritációi esetében, és segít azok gyógyulásában.

A. Gargalizálás – A savas vízzel történő gargalizálás védelmet nyújt a baktériumok okozta fertőzések ellen, beleértve azokat a mikrobákat is, melyek a nátháért és a mandulagyulladásért felelősek.
B. Napégések és égések – A savas víz ezen problémák esetén is enyhíti a fájdalmat, csökkenti a gyulladást és felgyorsítja a gyógyulást.
C. Ekcéma, kirepedezett bőr és egyéb bőrproblémák – Vizes borogatásként vagy a bőrre permetezve gyorsítja a gyógyulást.
D. Sebek, vágások és horzsolások – A savas víz fertőtlenítő és vérzéscsillapító hatást fejt ki, valamint gyorsítja a gyógyulási folyamatot.
E. Lábgombásodás – Napi háromszori áztatás megelőzi a gombásodás továbbterjedését, és gyorsítja a gyógyulást.
F. Zúzódás és rándulás – Napi háromszori áztatás illetve alkalmazás felgyorsítja a gyógyulási folyamatot.

3. A savas víz használata főzés és az ételek készítése során

A. Zöldség, gyümölcs - Ha a gyümölcsök és zöldségek feldolgozása során savas vizet használ, azok fényessek, élettel telik és élénk színűek maradnak. Mivel a víz enyhe fertőtlenítő hatással is bír, a gyümölcsök és zöldségek felszínén található baktériumok elpuszításában is hatásos.
B. Tojások főzése – Ha a tojásokat savas vízben főzi meg, a tojások fehérjéje sértetlenül megmarad, még abban az esetben is, ha héjuk megrepedne, a tojások sárgája pedig a tojások belsejében marad.
C. Bab és borsó – Tarkabab, borsó és más hüvelyesek is gyorsan megfőnek a savas vízben, míg természetes fényük érintetlenül marad.
D. Hal – Öblítse és áztassa a halfiléket savas vízben, hogy az étel baktériumtól mentes és friss maradjon.
E. Kézmosás – A savas víz elpusztítja a baktériumokat, valamint megszünteti a kellemetlen ételszagot és viszketést. Kezei lágyak és épek maradnak.


4. Egyéb használati lehetőségek

A. Otthoni tisztogatások, autómosás és fényezés – Mivel a savas víz fertőtlenítő hatással rendelkezik, alkalmas a baktériumok és szennyeződések eltávolítására bármilyen háztartási eszköz felületén, tisztítószerek használatával. Ilyenkor kevesebb tisztítószerre lesz szükségünk. A savas víz szintén hatékony tükrök, szemüvegek, üvegek, poharak és evőeszközök tisztítása és fényesítése során.
B. Konyha tisztítások – A savas víz olyan fertőtlenítő hatással rendelkezik, mely a konyhai munka során is számos előnnyel jár. Vágódeszkák és más konyhai felszerelések tisztítására és fertőtlenítésére jól használható. Ha éjszakára ázni hagyja a savas vízben lábasait és serpenyőit, a makacs szennyeződések és az odaégett ételmaradékok könnyen eltávolíthatóvá válnak. Mossa konyharuháit savas vízzel, hogy azok szagmentesek és baktériumoktól, gombáktól tiszták legyenek.
C. Háziállatok gondozása - Kedvenceinek bundája csillogó és fényes lesz, ha savas vízben fürdeti őket. A víz a viszketést és a bőrbetegségeket is megelőzi.
D. Művészet és festészet – Az olajfestményeknek és vízbázisú festményeknek tartósságot biztosít, valamint segíti a festékek tapadását.

FONTOS TUDNIVALÓ: Ahhoz, hogy a legalacsonyabb pH értéket tudja használni, és így savas vizet kapjon, nyissa meg a csapot lassú folyással és állítsa a készüléket a 4. szintre. Így juthat hozzá a leghatékonyabb pH értékhez.

Ezen információk alapján semmiféle betegséget nem szándékozunk diagnosztizálni vagy gyógyítani.
2003 DBS Inc. Minden jog fenntartva.

<< előző oldal

A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva