Főoldal
Hogyan kezdjem el?
Általános információk a készülékről
Ajánlások
Az átalakított lúgos víz jótékony egészségügyi hatásai
A lúgosvíz előnyei a desztillált vízzel szembern
Felhasználási javaslatok
A gép adatai
Kacsolat
Alkalizer gép fogyasztói ára

  A készülékről

Az orvosok véleménye szerint ez a módszer világszerte forradalmasítani fogja az egészségügyet. Érdekes módon szinte az összes eddig ismert betegség kapcsolatba hozható valamilyen módon ezzel a módszerrel. A készülék tulajdonképpen segítséget nyújt testünknek abban, hogy öngyógyítást végezzen.

Japánban a 11 órás hírekben az így előállított vizet „csodavíznek“ nevezik. Valójában, a japán háztartások több mint 40%-a rendelkezik ilyen készülékkel.

Mellesleg,
1. Olvasta már az Alkalize or Die (Alkalizálás vagy halál) c. könyvet (Dr. Baroody 100 beteget vetett alá vizsgálatnak, 4 hónapon keresztül, 100%-os pozitív eredménnyel),
2. vagy a Your Body’s Many Cries for Water (A tested vízért kiált) c. könyvet? (Nem vagy beteg, csak szomjas vagy

 

A készülékről

A lúgosító (alkalizáló) egy olyan készülék, amelyet a konyhapulton lehet elhelyezni és a vízcsaphoz kell csatlakoztatni. Ez a készülék valójában a csapvizet alakítja át egy folyékony antioxidánssá, mint amilyen az A-, E-, és C-vitaminok, a szelén és a pycnogenol. A víz megaelektronokat tartalmaz, melyek olyan kötőanyagként működnek, melyek szembeszállnak a sejteket támadó szabad gyökökkel. Így az Ön immunrendszere erősebbé válik és teste könnyebben le tudja győzni a betegségeket.

Részletek >>

A legjobb víz az Ön egészsége számára

Manapság az egyik legnépszerűbb és leginkább ellentmondásos téma a VÍZ. Úgy tűnik, hogy jópár ember és szervezet beszél róla és sok félreértés merül fel a témával kapcsolatban. A víz minősége az egyik fő vonatkozás, de a víz íze is nagy jelentőséggel bír.

Azoknak az embereknek, akik szervátültetésen estek át, valamint azoknak a rákos betegeknek, akik bizonyos gyógyszereket szednek, de néhány idős embernek, csecsemőknek és Aids-betegeknek vagy más immunrendszer problémákkal szenvedők számára is a városi víz fogyasztása jelentős egészségügyi kockázatot jelenthet!

Akció!!

Akció!!!

Szezon végi akció!!

A gép ára:260,000 Ft

2008. Akvalizer Hungary Kft. - Minden jg fenntartva